Dolar

32,2659

Euro

34,7834

Altın

2.401,74

Bist

10.336,50

Ankara'daki teror saldirisi

Ankara'daki teror saldirisi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-18 15:31:12

Ankara'daki teror saldirisi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu hainlerle ve onların işbirlikçileriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Terör örgütlerini kullanarak ülkemizi ve milletimizi hedef alanlar emellerine hiçbir zaman ulaşamayacak" ifadesini kullandı.
Tüfenkci, yazılı açıklamasında, dün akşam Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı lanetle kınadığını kaydetti.
Saldırıda tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hedef alındığını belirten Tüfenkci, şöyle devam etti:
"Herkes iyi bilmelidir ki terör amacına ulaşamayacaktır. Devletimiz, bu saldırıların üstesinden gelecek iradeye ve güce sahiptir. Milletimizin, bu tür saldırılar karşısında sağduyuda birleşerek, kararlı bir duruş sergileyeceğine olan inancım tamdır. Bu haince saldırıyı gerçekleştirenler ve onların arkasındaki güçler kısa sürede deşifre edilerek, vahşeti başkentimize servis edenler adalet önünde hesap vereceklerdir. Bu hainlerle ve onların işbirlikçileriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Terör örgütlerini kullanarak ülkemizi ve milletimizi hedef alanlar emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır."
Bakan Tüfenkci, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar dilerken, yakınlarına ve millete de sabır, metanet ve başsağlığı temennilerini iletti.

Haber Ara