Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Parti'nin Ödemiş mitingi

AK Parti'nin Ödemiş mitingi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-24 12:48:02

AK Parti'nin Ödemiş mitingi
" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkati çekerek, "Allah bir daha bizi IMF kapılarına muhtaç etmesin, Allah bir daha bu ülkeye koalisyon kaosları yaşatmasın" dedi.

Partisinin Ödemiş ilçesinde düzenlediği mitingde konuşan Hotar, 1 Kasım seçimlerinin hayati bir dönüm noktası olduğunu, çocukların, herkesin geleceğinin oylanacağını belirtti.

AK Parti'nin tek başına iktidara geleceğini, ülkenin kazanımlarının sürdürüleceğini, anaların tekrar ağlamayacağı bir ortamın oluşturulacağı bir fırsatın 1 Kasım'da tekrar elde edileceğini anlatan Hotar, "Allah bizi bir daha IMF kapılarına muhtaç etmesin. Allah bir daha bu ülkeye koalisyon kaosları yaşatmasın, Allah bir daha şehitlerimizi, sivil şehitlerimizi, terörü bizlere ebediyen göstermesin. 1 Kasım'da tek başına iş başına memleketimiz için gelmeyi nasip etsin" diye konuştu.

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise bir hafta sonra sandığa gidileceğini, Ödemiş'in efelerinin, torunlarının destan yazacağını söyledi.

Ödemiş'i 'Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık destanının yazıldığı efelerin diyarı' diye nitelendiren Yıldırım, tarımda, hayvancılıkta Türkiye'ye, İzmir'e her türlü desteği veren bereketli topraklar olduğunu vurguladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir'de bir değil 3 miting yaptığına işaret eden Yıldırım, 13 yıl boyunca yolları böldüklerini, hayatları birleştirdiklerini kaydederek, "Milletimizin gelecek hedeflerini gerçekleştirdik. Ama işimiz bitmedi. Çünkü ülkemizde milletin birliğine, beraberliğine kardeşliğine göz dikenler var. Bunların hesabını sormaya hazır mısınız? Kardeşliğimizi, birliğimizi, birlikte Türkiye hedefimizi gerçekleştirmeye hazır mıyız?" dedi.

Binali Yıldırım, şöyle konuştu:

"İnşallah 1 Kasım'da Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız liderliğinde AK Parti olarak Türkiye'yi dünyanın parmakla sayılı ülkeleri arasına sokmaya ant içtik, karar verdik. Onun için Ödemişli hemşehrilerim 7 Haziran seçimlerinde görevden kaçan, her şeye 'hayır' diyen ülkücü, milliyetçi, alperen kardeşlerimizi üzen Bahçeli ve ekibine 1 Kasım'da 'hayır' demeye var mısınız?"

Haber Ara