Dolar

32,4581

Euro

34,7712

Altın

2.427,94

Bist

10.082,77

AK Parti Mugla Danisma Kurulu Toplantisi

AK Parti Mugla Danisma Kurulu Toplantisi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-31 22:10:24

AK Parti Mugla Danisma Kurulu Toplantisi
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, "Hizmet edebilmemiz için 1 Kasım'da bize teslim edilen yüzde 49'luk emaneti gözümüz gibi korumamız ve kollamamız gerekiyor" dedi.
AK Parti Muğla İl Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı, Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Toplantının açılışında konuşan Metin Bulut, partisinin insana hizmet etmeyi merkezine aldığını söyledi.
Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile Ankara'dan aynı uçakta geldiklerini belirten Bulut, "Merdivenlerden uçağa çıkarken, Nihat vekilimin milletvekili olduğunu bilmeyen bir hanımefendi valizini uzattı ve uçağa taşımasını istedi. Nihat kardeşim hiç sesini çıkarmadan valizi uçak içine taşıdı. Ben o hanımefendinin tepkisini ölçmek için valizini taşıyan kişinin AK Parti Muğla milletvekili olduğunu söyledim. Hanımefendi döndü ve 'İşte siz bu yüzden kazanıyorsunuz' dedi. Allah nasip ederse, hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
- "Çok çalışmak için kendimizi güncelleyeceğiz"
Bulut, en önemli görevlerinin vatandaşa hizmet ulaştırmak olduğunu ifade etti.
"1 Kasım'da bize teslim edilen yüzde 49'luk emaneti gözümüz gibi korumamız ve kollamamız gerekiyor" diyen Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bu yüzden yüzde 49 ile bize sadece bir iktidar değil, aynı zamanda bu ülkede yaşayan insanların bekası ve geleceği teslim edildi. Bu emanetin üstüne koyabilmek için şu andan itibaren 2019 seçimlerine hazırlanmamız ve çalışmamız gerekiyor. Çok çalışmak için kendimizi güncelleyeceğiz. Dünyada hizmet etmek yetmiyor. Sizin hizmet sunumunuzdaki kalitenin tartışıldığı bir dönemdeyiz. Bu sebeple ilk önce üye güncellemeleri ile işe başladık. Bunu çok önemsiyorum. Biz aslında üye güncellemelerini telefonla da yapabilirdik ama yapmadık. Üyemizin ayağına giderek sıcak dokunuşlar ile 'merhaba' ile ancak Muğla'nın bu makus talihini değiştirebiliriz."
- Milletvekilleri Öztürk ve Özyer
AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk de partisi dışında 1 Kasım seçimlerinden önce verdiği sözlerin üstünde bu kadar ciddi şekilde duran başka siyasi parti olmadığını, vaatlerin bir bir yerine getirildiğini anlattı.Sivil anayasa ve başkanlık sistemi konusunda görüşlerini aktaran AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise "Türkiye bu mevcut sistem ile yoluna devam edemez. Adı ne olursa olsun, ister parlamenter sistem, ister başkanlık sistemi, mutlaka yasama, yürütme ve yargının ayrılması, birbirini denetlemesi ve denetim mekanizmalarının güçlendirilmesi gerekir" ifadesini kullandı.
AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci de bir CHP Muğla milletvekilinin "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayımladığı bildiriye imza atan akademisyenleri "yedirmeyecekleri"ne yönelik açıklamasını kınadığını söyledi.
Bir başka CHP milletvekilinin de Göcek Tüneli ile ilgili eylem çağrısı yaptığını hatırlatan Küreci, şunları söyledi:"40 yıldır yapılmayan bu tünel, AK Parti'nin iktidarında gerçekleşti. Bu tünelin ücretsiz olacağı sözünü de verenin Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olduğunu biliyoruz. Biz, Göcek Tünel geçişini ücretsiz olacağını söyledik ama 2 Kasım'da olacak demedik. Bu konuda Ulaştırma Bakan Yardımcımız ile bizzat görüştük. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor. Bu konuda geri adım atmamız söz konusu değil."

Haber Ara