Dolar

32,3837

Euro

34,6942

Altın

2.407,13

Bist

10.088,04

Hentbolda macin ardindan

Hentbolda macin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-31 22:07:14

Hentbolda macin ardindan
Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, sahalarında 33-30 mağlup oldukları Beşiktaş Mogaz maçına ilişkin, "Güç dengesi Beşiktaş lehine olan bir maç oynadık" dedi.

Mızrakçı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş'ın gücünü kabul ettiklerini ve Beşiktaş gibi güçlü bir takımla başa baş mücadele ettiklerini söyledi.

Zor geçen ilk devreden sonra ikinci devreye güçlü başladıklarını belirterten Mızrakçı, "Güç dengesi Beşiktaş lehine olan bir maç oynadık. Beşiktaş'ın gücü zaten biliniyor. Kadro yapısı, bütçe yapısı, oyuncu tecrübesi ve oyuncu deneyimiyle güçlü bir takım. Bugün biz maçı kazanmayı çok istiyorduk. Rakibin gücü ne olursa olsun, biz bugün mücadele etmek için sahaya çıktık. Ancak kazanamadık" diye konuştu.


- Beşiktaş Mogaz cephesi


Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın ise seyir açısından güzel bir müsabaka olduğunu kaydetti.

Her iki takımın da iyi savunma ve iyi hücum yaptıklarını ifade eden Arın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz ama buna rağmen takımımız iyi mücadele etti, sonuna kadar maçı bırakmadı. Maç boyunca disiplinden uzaklaşmadık, disiplinli oynadığımız sürece hep önde götürdük maçı. Bizim için maçı önde götürmek çok önemliydi. Daha önemlisi kendinizle mücadelemiz, biz her zaman kendimizle mücadele ediyoruz. Bu mücadelede biraz aklı başında davrandığımız vakit güzel sonuçlar alabiliyoruz. Rakip için de şunu söyleyeceğim; umut veren bir takım, gelecekte çok canlar yakacak, final oynayabilecek, ilk 3'e girebilecek bir takım."

Haber Ara