Dolar

32,2389

Euro

35,1623

Altın

2.468,69

Bist

10.319,96

Şampiyondan Avrupa'ya Filistin resti! 'Ceza vermezseniz adam değilsiniz'

Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündem oldu. Avrupa Wushu Kung fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz, birincilik kürsüsünde Filistin bayrağı ile Dabke dansı yapmıştı. Akyüz, şampiyonluğunun geri alınacağı tehdidi karşısında veryansın etti.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-29 21:12:15

Şampiyonluklarını geri almakla tehdit eden Avrupa Wushu Kung fu Federasyonuna Instagram hesabından paylaştığı video ile tepki gösteren Akyüz, şu ifadeleri kullandı:

"Soruşturma açmak, şampiyonlukları almak, ceza vermek... Dünya, Avrupa ne şampiyonluğum varsa elimden alın. Beni bunlarla korkutup geri adım attırabileceğinizi düşünüyorsanız, aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz gerçekten. Bebek katillerine karşı yapmış olduğum protestoyu kalkıp, 'bizim değerlerimize aykırı böyle şeyler' diyerek soruşturmak açmak. Senin değerin yok. Ne değeri? Ne vicdan, ne insanlık, ne haysiyet... Hiçbir şey yok sizde. Aşağılıksınız! Aşağılık bile değilsiniz, seviyeniz bile yok sizin. Almazsanız da, ceza vermezseniz de adam değilsiniz ulan!. Dünya şampiyonluğundan daha gurur verici bir şekilde taşıyacağım o cezayı."

Haber Ara