Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 19:57:25

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Halkımızı tekrar sandık heyecanı sarmış. Şimdiden halkımız tek umut olarak yine AK Partiyi görüyor" dedi.

Aydın, Kahta ilçesinde Karşıyaka Mahallesinde oturan 11 yaşındaki bedensel engelli Turgut Özbek'in evini ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.

Burada bir açıklama yapan Ahmet Aydın, engelli vatandaşların AK Parti hükümetinde hak ettiği hizmeti aldıklarını belirterek, halka hizmetkar olarak yola devam ettiklerini, toplumun her kesimi dolaşarak, ihtiyaç sahibi olan herkesin derdine çare olmaya çalıştıklarını anlattı.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçimin yaşanacağını savunan Aydın, bu seçimde tüm halkın duasını ve desteğini gördüklerini ifade etti.

Bu seçimde Türkiye'ye karşı oynanan tüm oyunların, milletin iradesine yönelik tüm tehditlerin herkes tarafından net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan Ahmet Aydın, şunları söyledi:

"Halkımız Türkiye'nin istikrara ihtiyacı olduğunu, projelerin, yatırımların devamı, terörle etkin şekilde sonuç almak için, dış politikada kararlı duruşumuzun sürdürülmek adına, ekonomimizin daha çok büyümesi ve tüm bunların olması için istikrara bağlıdır. İstikrarında olmazsa olmazı tekrar AK Partinin iktidarına bağlıdır. Halkımızı tekrar sandık heyecanı sarmış. Şimdiden halkımız tek umut olarak yine AK Partiyi görüyor. İnşallah yarın halkımızın bu umudu sandığa yansıyacak. AK Parti kaldığı yerden, o güçlü ve millete ait olan iktidarını tekrar kuracak."

Haber Ara