Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-07 23:47:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Parlamentoyu her türlü vesayetçi yapıya karşı bir fanusta korumak istiyoruz çünkü TBMM'de millet iradesi tecelli ediyor artık" dedi.

AK Partili Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Turgutlu ilçesini ziyaret etti.

Özdağ, AK Parti İlçe Lokali önünde yaptığı konuşmada, herkese kucak açma ve hitap etme çabası içinde olacaklarını söyledi.

Beyin göçünü beyin gücüne dönüştürmek ve Türkiye'nin zenginliği ile özgürlüğünü kullanmak istediklerini anlatan Özdağ, "Parlamentoyu her türlü vesayetçi yapıya karşı bir fanusta korumak istiyoruz çünkü TBMM'de millet iradesi tecelli ediyor artık. Öyle tahmin ediyorum ki Türkiye'de oy kullananların yüzde 98-99'unun görüşleri, Meclise yansıyacak çünkü 4 parti böyle bir oy aldılar" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür eden Özdağ, şunları dile getirdi:

"Beni, bir köylü çocuğunu genel başkan yardımcısı yaptınız, hem de dünyanın tanıdığı önemli bir partiye, 30 milyon oy almış bir partiye ama Sayın Genel Başkanım bizi duyun, Manisa'ya bir bakan lazım, bir bakan istiyoruz."

Özdağ, Şehzadeler ilçesini ziyaretinde de CHP ve MHP'nin seçim öncesi vaatlerde bulunduğunu hatırlatarak, "CHP ve MHP vaatlerde bulundu. Hatta CHP, daha fazlasında bulundu. Gökyüzünü vadetti, yüzde 25 oy aldı. MHP, denizleri vadetti yüzde 15 alabildi. Vaatler iyidir, güzeldir ama kimin yaptığı önemlidir. Kılıçdaroğlu vadeder yapamaz. Millet dedi ki: 'Çünkü iktidara gelemez' dedi" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Özdağ ile milletvekilleri harmandalı oynadı.

Haber Ara