Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 14:23:57

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin Türkiye'nin tamamından destek gören tek parti olduğunu belirterek, "Biz her zaman kendimizle yarıştık" dedi.

Ayvacık ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulunan ve partililerle bir araya gelen Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, milletin AK Parti'ye olan güveninin seçim sonuçlarına yansıdığını belirtti.

7 Haziran sonrasında çıkan tabloyu eleştirmediklerini, öz eleştiri yaparak çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Karaaslan, "Bugün dönüp geriye baktığımızda ne kadar doğru yaptığımızı görüyoruz. Çünkü millet 7 Haziran'da bir mesaj vermek istedi, bizde o mesajı almakla yükümlüyüz. Tıpkı bugün olduğu gibi. Bugün sandıktan çıkan sonucu yanlış bulanlar milletimizi bu anlamda eleştirenler aslında Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi tarihine baktıkları zaman millet iradesinin hiçbir zaman yanılmadığını görürler. Çünkü biz milletten güç alıyoruz" diye konuştu.

Seçim sonucunda Türkiye'de kaybedenin olmadığını, herkesin kazandığını, 78 milyon adına hükümet kurmak için bu göreve geldiklerini aktaran Karaaslan, şöyle devam etti:

"AK Parti sandıktan çıkan sonuca göre Türkiye'nin tamamından destek gören tek parti olmuştur. 7 bölgede birinci partiyiz. 51 ilde milletvekilimizin sayısında artış olmuş. Diğer taraftan da CHP ve MHP'ye bakıyoruz 57 ilde milletvekili çıkaramamışlar. İşte bunlar çok önemli göstergeler. Biz hiç bir zaman stratejimizi başkalarının başarısızlığı üzerine kurmadık. Biz her zaman kendimizle yarıştık."

Türkiye'nin 2 Kasım sabahı daha aydınlık bir sabaha uyandığına vurgu yapan Karaaslan, "Bu seçim sonucu milletimiz 2013 hedefine sahip çıkmış olması açısında da önemlidir. Yani yeni Türkiye hedefine. İnşallah hep birlikte yeni Türkiye'nin mimarları olarak bu hedefi birlikte gerçekleştireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara