Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

1 Kasım Genel Seçimi

1 Kasım Genel Seçimi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-02 01:47:44

1 Kasım Genel Seçimi
AK Parti'nin kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidarı garantilemesi, İstanbul'da vatandaşlar tarafından kutlandı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, Türk Bayrağı ve AK Parti flamalarıyla Atatürk Anıtı'na yürüdü.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüseyin Turan ve ilçe yöneticilerinin katıldığı yürüyüş sonunda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Parti yöneticileri ve vatandaşlar, burada halay çekerek seçim sonuçlarını kutladı. Gruptakiler daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'na yürüdü.

Bir grup tır sürücüsü de AK Parti flamalarıyla süsledikleri araçlarıyla, Fatih'teki Vatan Caddesi'nde konvoy oluşturdu. Korna çalan sürücülerin sevinç gösterisine, vatandaşlar da yol kenarından destek verdi.

- Zaman gazetesi önünde kutlama

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, bir grup vatandaş ise konvoy halinde Yenibosna'daki Zaman gazetesi önüne geldi.

Türk Bayrağı ve AK Parti flamaları açarak seçim sonuçlarını kutlayan vatandaşlar, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" tezahüratları yaptı.

Vatandaşlar daha sonra ellerindeki bayrakları, gazetenin önünde bulunan tellere astı.

Gruptakiler, bir süre sonra dağıldı.

Haber Ara