Dolar

32,2859

Euro

34,7754

Altın

2.394,85

Bist

10.247,75

ABD'li komedyen Jerry Seinfeld, İsrail kampını ziyaret etti

Amerikalı ünlü komedyen Jerry Seinfeld, İsrail terörle mücadele eğitim kampını ziyaret etti. “Bombamayla” ilgili şaka yaptı. Silahla poz verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-10 15:27:54

ABD'li komedyen Jerry Seinfeld, İsrail kampını ziyaret etti

TIMETURK | ÇEVİRİ 

Middle East Eye'in haberine göre Amerikalı ünlü komedyen Jerry Seinfeld, işgal altındaki Batı Şeria'da “terörle mücadele” güvenlik eğitim kampını ailesiyle birlikte ziyaret etti.

"BOLCA SİYONİZM"

İşgal altındaki bölgede yasadışı yerleşimlerin yakınında yer alan “Caliber 3” Akademisi de komedyenin ziyaretinin ardından facebookta ziyaretle ilgili, “muharebelerdeki atış talimleri, Krav Maga, saldırı köpekleri ve bolca Siyonizm. Bu harikaydı” diye yazdı. Akademinin attığı bu yazı daha sonra açıklama yapılmaksızın silindi.

Bir fotoğrafta komedyen bir silahı taşırken görülüyor:

1_123

TEPKİ ÇEKTİ

Amerikalı komedyenin bu hareketi sosyal medya ve insan hakları savunucuları tarafından “eğlenceli” bulunmadı. Seinfeld, Batı Şeria'daki ırkçı sistemi ve işgali benimsemekten dolayı kınandı.

İSRAİL'DE YÜKSELEN TREND: TERÖRLE MÜCADELE FANTAZİ KAMPLARI

Caliber 3 ve diğer İsrail eğitim şirketlerinin hizmetlerinin uzman güvenlik personeli yetiştirmeyi hedeflediği belirtiliyor ancak “terörle mücadele fantazi kampları”nın İsrail'de gittikçe büyüyen bir sektör olduğu öne sürülüyor. Örneğin Caliber 3 “atış maceraları” ve “hayatta kalma eğitimleri” ile turistlere atış eğitimi veriyor. Üstelik bu eğitimlerde hedefte Filistinli siviller yer alıyor...

 israil-den-turistlere-ozel-teror-kampi-hedefte_10384695_76

KOMEDYENİN DE GEZDİĞİ O 'HAVA' BİRİMİ BİNLERCE FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜ

Komedyen aynı zamanda ziyaretinin ilk günlerinde bir askeri üssü de gezdi.

İsrail hava gücünün askeriyenin en öldürücü kanadı olduğu belirtiliyor. 2014 yazından bu yana Hamas'la mücadeleler sırasında İsrail'in çoğu sivil olmak üzere 2200'den Filistin'liyi öldürdüğü aktarılıyor.

4_66

Haber Ara