Dolar

32,5529

Euro

34,9639

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

6. Tarsus CUP Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası

6. Tarsus CUP Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-21 19:31:46

6. Tarsus CUP Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası
Tarsus Belediyesi'nin ana sponsorluğunda bu yıl 6'ncısı düzenlenen Tarsus CUP Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda çiftlerde Melis Sezer, Makedon partneri Lina Gjorcheska ile birinci oldu.

Tarsus Tenis Kulübü'nün kortlarında düzenlenen organizasyonun çiftler finalinde Melis Sezer-Gjorcheska ikilisi, Alman çift Nora Niedmers-Alina Wessel'i 6-3 ve 6-1'lik setlerle yendi. Melis, katıldığı son dört turnuvadan büyük ödülle ayrılırken, bu sezonki yedinci çiftler zaferine uzandı.

Tekler finalinde ise turnuvanın 1 numaralı seribaşı Lina Gjorcheska ve Slovak Lenka Wienerova karşı karşıya geldi. Rakibini 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenen Gjorcheska, turnuvada teklerde de şampiyonluğu elde etti.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ferit Çetiner, turnuvada dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ferit Çetiner, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvadaki asıl amaçlarının Tarsus'u ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak olduğunu söyledi.

Turnuvada hem tekler hemde çiftlerde şampiyonluğa ulaşan Makedon tenisçi Lina Gjorcheska ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Tekler finalinde zorlu bir rakibim vardı ama kazandığım için çok mutluyum" dedi.

Haber Ara