Dolar

32,4673

Euro

34,7192

Altın

2.434,90

Bist

9.915,62

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Kuruluş Osman Zeynep Tuğçe Bayat

Kuruluş Osman dizisi son dakika transfer haberi. ATV’de yayınlan ve reytingleri alt üst eden Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in hayatını ve dönemindeki olayları konu edinen Kuruluş Osman oyuncuları arasına Zeynep Tuğçe Bayat da katıldı. Peki Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Kuruluş Osman Zeynep Tuğçe Bayat hangi karekteri canlandıracak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-17 18:41:20

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Kuruluş Osman Zeynep Tuğçe Bayat

Kuruluş Osman oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Osman ile Savcı, Ertuğrul Bey'in postuna geçmek için kıyasıya mücadeleye başladı. Ak sakallıların lideri ile görüşen Osman Bey ve Savcı Bey, Kayı Obası'nın beyi olmak için kılıçları çekti. Osman Bey ve Savcı Bey'in beylik mücadelesine Otağıdaki hanımlar da dahil oldu. Bu arada Kuruluş Osman'a yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor. Kuruluş Osman'ın 34. bölüm fragmanında görülen Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman'da asi ve savaşçı bir Peçenek kızını oynayacak. Dizi takipçileri yeni karakterin diziye heyecan getireceğini düşünüyor.

Zeynep Bayat'ın oynayacağı kişi, Namlı bir Peçenek beyinin kızı. Osman Bey, sayesinde hayatı değişecek. Kendisini tutsaklıktan kurtaran Osman Bey'le birlikte obaya gelen bu sürpriz ismin, dizinin gidişatında önemli değişimlere yol açacağı tahmin ediliyor. Bayat'ın obaya gelişi herkesi şaşkına çevirecek. Bayat ile ilgili ilk bilgiler bu yöndeyken oyuncunun dizideki akıbeti belli oldu.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?

Mersin'de dünyaya gelen Zeynep Tuğçe Bayat, lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldı. Üniversite eğitimi aldığı dönemde, özel tiyatrolarda sahne arkasında çalıştı. Ardından oyunculuk yapmaya başlamasıyla kamera karşısına geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı. Kamera karşısına ilk kez 2009'da yayınlanmaya başlayan Arka Sıradakiler isimli dizi ile geçti. Dizi, yeni atandığı lisede öğrencilerinin problemlerini çözmeye çalışan bir öğretmenin yaşadıklarını anlatıyordu. Daha sonra ise Gönülçelen isimli dizide Nevra karakterini canlandırdı.

Zeynep Tuğçe Bayat, 2011'de Yıldız Masalı isimli dizide Pelin karakterini canlandırdı. 2014'te Ah Neriman isimli dizide Yeşim karakterini canlandırdı.Zeynep Bayat, 2015'te Çilek Kokusu isimli gençlik dizisinde Gonca karakterini canlandırdı.

Zeynep Tuğçe Bayat'ın yer aldığı dizi ve filmleri

Seviyor Sevmiyor- 2016

Çilek Kokusu-2015

Ah Neriman -2014

Yıldız Masalı - 2011

Gönülçelen-2010

Arka Sıradakiler -2009

Haber Ara