Dolar

32,4439

Euro

34,7400

Altın

2.444,20

Bist

9.910,84

Yeşilgiresun Belediyespor'da galibiyet hesapları

Yeşil-beyazlı takımın başantrenörü Uvalin:- 'Anadolu Efes deplasmanında işimizin kolay olmayacağını biliyoruz. Özellikle savunmadaki hatalarımızı asgariye indirebilirsek, istediğimiz galibiyeti alacağımıza inanıyorum'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-09 17:02:10

Yeşilgiresun Belediyespor'da galibiyet hesapları
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında 12 Kasım Pazar günü deplasmanda Anadolu Efes'e konuk olacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Mihailo Uvalin, rakipleri karşısında işlerinin kolay olmayacağını bildiklerini, savunma hatalarını asgariye indirerek galip geleceklerine inandığını söyledi.

Uvalin, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarına işaret etti.

Anadolu Efes'i mağlup ederek ligde yeniden çıkışa geçmek istediklerini aktaran Uvalin, "Bizim galibiyete ve ardından da moral bulmaya ihtiyacımız var. Anadolu Efes deplasmanında işimizin kolay olmayacağını biliyoruz. Özellikle savunmadaki hatalarımızı asgariye indirebilirsek, istediğimiz galibiyeti alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Uvalin, anlaşma sağlanan Darrell Williams'ın vize işlemlerinin tamamlandığını ve ABD'li oyuncunun yarın Giresun'a gelerek takımla çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.

Yeşil-beyazlı takımın Sırp oyuncusu Dorde Gagic ise alacakları bir galibiyetin lig performanslarına olumlu yansıyacağına inandığını dile getirdi.

Yeni kurulmuş bir takım olduklarına dikkati çeken Gagic, şu değerlendirmede bulundu:

"Uyum sorununu tam olarak aşamadık. Maçlarda bunun dezavantajlarını da yaşıyoruz. Ancak iyi bir takıma sahibiz ve sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Anadolu Efes maçında son topa kadar galibiyet için savaşacağız. Çünkü zorlu rakipten alacağımız bir galibiyetin hem bizleri hem de camiamızı ateşleyeceğine inanıyoruz."

Haber Ara