Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Yenikapı’da iş makinesi yandı

Aksaray Yenikapı’da İGDAŞ’a bağlı bir iş makinesi, henüz belirlenemeyen nedenle büyük patlamalar eşliğinde yanarak kül oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-11 10:00:44

Yenikapı’da iş makinesi yandı

İHA'nın haberine göre, Olay, Fatih ilçesi Aksaray Mahallesi Yenikapı Kumsalı sokakta saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İGDAŞ'a bağlı bir iş makinesi, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Kısa sürede iş makinesinin tamamını kaplayan alevler iş makinesi kullanılamaz hale gelirken yangın sırasında iş makinesinde patlamalar meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda alev topuna dönen iş makinesi itfaiye ekipleri tarafında müdahale edilerek söndürüldü. Kundaklanma veya bir terör saldırısı olma ihtimaline karşı polis ise etrafta güvenlik önlemi aldı.

İş makinesinin patlama sesleri çıkartarak yandığını fark eden Hasan Arıcan, ‘'Mahallemizde doğal gaz çalışması yapılıyordu. Müttehit firma doğal gaz döşüyordu. Onun iş makinesinden biri yandı. Hatta kamyona da sıçradı kepçe yandı ilk önce. Çıkış sebebini bilmiyorum ben görmedim ama ilk patlama sesi geldi. Arkasından iki üç küçük patlama daha oldu. Daha sonra iki büyük patlama sesi daha geldi. Geldiğimde ciddi bir yangın vardı. İşte kullanılamaz hale geldi'' diye konuştu.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının ardından polis incelemelerde bulunarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Ara