Dolar

32,2200

Euro

35,0047

Altın

2.512,13

Bist

10.739,57

Üniversitede korkutan yangın

Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü içerisinde bulunan elektrik trafosunda çıkan yangın paniğe neden oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-12 09:31:22

Üniversitede korkutan yangın

Eyüp, Kazım Kara Bekir Caddesi üzerinde bulunan Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü içerisinde bulunan trafo gece saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Alevler kısa süre içerisinde bütün trafoyu sararken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Alibeyköy, Eyüp, Sadabad ve Balat İtfaiye Amirliği ekipleri sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek çevredeki binalara sirayet etmesini engelledi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

Patlama seslerine dışarı çıktıkları ifade eden bir vatandaş,''Evde televizyon izlerken bir patlama sesi duyduk. Elektrikler kesildi. Evden dışarı çıktığımızda dumanların yükseldiğini gördük. Bilgi Üniversitesi içerisinde trafonun yandığını ve alevlerin yükseldiğini gördük. On dakika arayla ikinci kez bir patlama oldu. Biz hemen uzaklaştık" ifadelerini kullandı.

Santral İstanbul Kampüsü içerisinde meydana gelen yangında yaralanan olmazken trafo kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Ara