Dolar

42,8408

Euro

50,6521

Altın

6.169,37

Bist

11.397,84

Topbaş'ın 48 saatlik en zorlu yolculuğu!

FETÖ'nün darbe girişimine New York'ta yakalanan Başkan Topbaş'ın İstanbul'a 48 saati bulan zorlu yolculuk sonrası dönebildiği ortaya çıktı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 19:27:59

Topbaş'ın 48 saatlik en zorlu yolculuğu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, aylar öncesinden planlanan bir görev sebebiyle, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon'un daveti üzerine New York'a gitmişti.

Başkan Topbaş'ın, FETÖ teröristlerinin hain darbe girişimi haberini öğrenir öğrenmez İstanbul'a dönebilmek yoğun mücadele ettiği ve her türlü imkanın kullanılması için kesin talimat verdiği ortaya çıktı

Başkan Topbaş ile irtibat ve koordinasyon görevi Türkiye'de Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı, New York'ta ise yanında bulunan Başkan Danışmanı Kortan Çelikbilek'teydi.

Bu sırada hava sahasının kapalı olması, özel uçak bulunamaması sebebiyle Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'a ancak 2 gün sonra gelebildi.

Böylesine önemli bir süreçte İstanbul'a dönemeyen Topbaş, İstanbul'a dönüşünde yaşanan aksaklıklar sebebiyle iki danışmanını görevden alma kararı aldı. Topbaş'ın Basın Danışmanlığı'na Cengiz Öztürk vekalet edeceği öğrenildi.

Duyarlı
Topbaş sana inanmıyorum.İnanan var mı bilmiyorum.sen gezide de sonradan ortaya çıkmıştın şimdi de .Allah Cumhurbaşkanımıza basiret versin görünür görünmez bütün hainleri onun eliyle temizlesin inşaallah

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kargayı atmacanın pençelerinden yoldan geçen vatandaşlar kurtardı

Haber Ara