Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Sözcü'den seçmene 'beyinsiz' iması

Sözcü gazetesi, bugünkü manşetinde seçmeni aşağılayarak, seçmene 'Beyinsiz' iması yaptı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-01 13:36:34

Sözcü'den seçmene 'beyinsiz' iması

Sözcü gazetesinin "Beyin ameliyatından çıktıktan sonra ilk işi Sözcü okumak oldu"başlıklı haberi, bir dönem espri konusu olmuştu.

SEÇMENE 'BEYİNSİZ' İMASI

Sözcü gazetesi bugünkü manşetinde ise 'beyin' üzerinden seçmeni aşağıladı. Milletvekili genel seçimlerinde vatandaşları oy kullanmaya çağıran gazete, 'Oy kullanmaya giderken yanınıza almayı unutmayın' diyerek seçmeni aşağıladı.

abdUllah uysal
din düşmanı emin olmayan çölaşamayanın aynı safta ilandan ne beklersiniz? akpiyi gökçeği aşalaya aşalaya bir kalıyordu bu da sadece sadece din düşmanlığındandı
zaaa
AK Parti ciddi bir arınma dönemine girmeli ve yeniden yapılanmalı.Aslında bu seçimlerde AK Parti'nin bu sonucu almasının en büyük etkeni Ankara bombalaması sonrasında HDP'nin Ankara ve İstanbul teşkilatları ile Cumhuriyet gazetelerinin bombalanmasının önlenmesi oldu demiş g.y yönetmeniniz bence g.y yönetmenide yazarken yanına alsa iyi olur.Çünkü insanlar MHP nin kaprislerinden CHP nin seçime kadar salla sonrası zaten koyunlar(göbeğini kaşıyan adam) mantığından ve HDP nin oy için babalarınını bile satabileceklerini gördüklerinden ve pkk =hdp olduğundan AK PARTİye yöneldiler.
tuncer
BU SÖZÜ SÖZCÜ GAZETESİ OKUYANLAR DÜŞÜNSÜN.
musa
kendi okuru için daha iyisini bulamamzdı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara