Dolar

32,2769

Euro

34,8276

Altın

2.416,43

Bist

10.278,76

Sırma Su, 'Bedensel Engelliler Bisiklet Turu'na sponsor oldu

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu halkla ilişkiler programı, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi. Katılımcılara sponsor Sırmagrup tarafından t-shırt bastırıldı ve su dağıtıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-06 11:01:51

Sırma Su, 'Bedensel Engelliler Bisiklet Turu'na sponsor oldu

Düzenlediği uygulama etkinlikleriyle sosyal sorunlara dikkat çeken halkla ilişkiler programı Edirne'de yaşayan engellilerin sorunlarına gündeme getirmek amacıyla ‘engeli özgürlüğe çeviren pedallar ‘ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi. Meriç Nehri kıyısındaki protokol evi önünden başlayan etkinlikte engelliler ve bisikletçiler Bosnaköy yolu üzerindeki 300 metrelik parkurda engelleri aşabilmek için birlikte pedal çevirdiler. Düzenlenen etkinliğe katılmaktan mutlu olduklarını belirten Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Adem Düzkes, halkın engellilerin sorunlarına daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Katılımcılara sponsor Sırmagrup tarafından t-shırt bastırıldı ve su dağıtıldı. Engellilerin bisikletçiler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiği etkinlikte Edirne Bedenel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Adem Düzkes, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Öğretmeni Sedef Durma ve Edirne Doğa Sporları Kulübü yönetim kurulu üyesi Ergun Gözet'e tura yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Haber Ara