Dolar

43,6372

Euro

51,8906

Altın

7.109,43

Bist

13.787,82

Samsun'da FETÖ operasyonu

Samsun'da, FETÖ^nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgütün emniyet yapılanmasında görev aldığı iddia edilen 5 kişi yakalandı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-19 10:44:11

Samsun'da FETÖ operasyonu

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ'nün emniyet yapılanmasında görev alanların yakalanması amacıyla Samsun ile Amasya'da operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde görev yapan ve örgütte "emniyet bölge sorumlusunun sekreteri" görevini yürüten İ.S. (38), İLBANK'ta çalışan ve örgütte "emniyet yapılanmasında grup imamlarından sorumlu imam" görevini yürüten F.M. (38), daha önce açığa alınan 3. sınıf emniyet müdürü ve örgütte "emniyet grup abisi" görevinde bulunan C.T. (44), özel bir kurumda öğretmenlik yapan ve örgütte "emniyet grup imamı" görevini yapan F.Ö. (29) ile 19 Mayıs ilçesinde doktorluk yapan ve örgütte "emniyet grup abisi" görevini yürüten E.A. (40) gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyete götürüldü.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Trabzon'dan ilginç görüntüler

Haber Ara