Dolar

32,2540

Euro

34,7743

Altın

2.381,50

Bist

10.276,88

'Sahte içki leblebi gibi satılıyor'

Sahte rakıdan zehirlenen Ufuk Çelik’in babası Nuri Çelik, “Sahte içki almış. Leblebi satar gibi satıyor adamlar. Devlet büyüklerinin buna bir an önce el atması gerekiyor” dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 15:07:47

'Sahte içki leblebi gibi satılıyor'

İHA'nın haberine göre; Fatih'te bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Ufuk Çelik'in babası Nuri Çelik, hastane önünde oğlundan gelecek iyi haberi bekliyor. İki çocuk babası Nuri Çelik, oğlunun büfeden aldığı içkiden zehirlendiğini dile getirerek, “Yoğun bakımda olanların hepsi kritik durumda. Doktorlar elimizden gelen her şeyi yapıyoruz diyor. Yoğun bakımda olduğu için biz konuşamıyoruz. Saat 1 ile 3 arasında bizi bilgilendiriyor doktorlar. Sahte içki almış. Leblebi satar gibi satıyor adamlar. Devlet büyüklerinin buna bir an önce el atması gerekiyor. Sahte içki kullandığını bilmiyordum. Perişan olduk. Dışarıdan içti geldi fenalaştı, kusmaya başladı. Midesi yıkandı” dedi.

Çelik, "Devlet büyüklerinden ben şunu istiyorum. Bunlara bir çare bulsunlar. Türk gençlerini bunlar hedef almışlar. Ne gerekiyorsa yapılsın bir an önce. İnsanın hayatı bu kadar ucuz olmaması lazım” şeklinde konuştu.

Haber Ara