Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Sadakataşı Derneği Ağrı’daki köy okullarını unutmadı

Sadakataşı Derneği Ağrı’da köy okullarındaki yoksul öğrencilere atkı, bere, eldiven, mont, çorap ve bottan oluşan kış giyim paketi hediye etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-20 17:00:24

Sadakataşı Derneği Ağrı’daki köy okullarını unutmadı

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine el uzatan Sadakataşı Derneği Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Her yıl kış mevsiminde kış kampanyasıyla Suriye, Filistin, Lübnan ve Türkiye'deki sığınmacılara yardım ulaştıran Sadakataşı Derneği bu yıl da “ Derdimiz Büyük! Bu Çocuklar Bu Soğukta Ne Yapacak?” sloganıyla kış kampanyası başlattı. Özellikle kış mevsiminin yaşam şartlarını daha da zorlaştırdığı illerimizden biri olan Ağrı'da İHYAD'ın ( Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma Derneği ) tespit ettiği okullarda yardım çalışması gerçekleştirildi.

agri1

Ağrı Merkeze bağlı 5 ayrı köy okulunda Kış Kampanyası kapsamında yardım çalışması yapan Sadakataşı Derneği 141 öğrenciye atkı, bere, eldiven, mont, çorap ve bottan oluşan kış giyim paketi hediye etti.

agri5

 

Kış Kampanyası kapsamında 2 gün süren organizasyona Sadakataşı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Hasbalve Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Aslan eşlik etti. Kampanyadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ağrılı öğrenciler, Sadakataşı Derneği ve bağışçılarına teşekkürlerini iletti.

Haber Ara