Dolar

32,5963

Euro

34,8549

Altın

2.496,68

Bist

9.633,32

Ölüdeniz’in En Çok Tercih Edilen İslami Oteli: Zehra Hotel

Ölüdeniz İslami otellerini arayanların ilk tercih ettikleri otel sunduğu üstün hizmet ile Zehra Hotel olmaktadır. Zehra Hotel gelen misafirlerine özel olarak konsept sunmakta ve bu nedenle misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır. İster aile olarak tatil yapmak ister kadın kadına özel ve ayrıcalıklı bir alanda tatil yapma tadına Zehra Hotel ile sahip olunmaktadır. Bu konsept ile hem ailelerin hem de kadın kadına tatile gelenlerin rahat ve güven içerisinde tatil yapmalarına imkan sağlanmaktadır.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-15 20:00:24

Ölüdeniz’in En Çok Tercih Edilen İslami Oteli: Zehra Hotel

Diğer otel konseptlerinden hiçbir eksiği olmayan Zehra Hotel geniş bir alanda eksiksiz içeriği ve hizmeti ile misafirlerini ağırlamakta, misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. Gelen misafirlerin beğenisi, yapılacak olan başka bir tatil planında da yeniden bu otelin seçilmesini sağlamaktadır. Orman içerisinde bulunması, kadınlara özel plaj imkânı sunması, aqua parkları, çocuklar için eğlence alanları, mangal alanı, sohbet alanları için koltuklu özel yerleri, restoranları ve daha birçok hizmeti ile müşteri memnuniyetini ilke edinen bir hizmet anlayışı Zehra Hotel'de bulunmakta ve Ölüdeniz İslami otellerini arayanların bir numaralı tercihi olmaktadır. Verilen hizmetin kalitesi ile de ilk tercih edilişi yıllarca devam edecek gibi gözükmektedir.

Muğla'nın Gözde İslami Oteli

Muğla, tatilcilerin gözde tatil şehirlerinin başında gelen bir ilimiz olmaktadır. Eşsiz koyları, birbiri ile güzellikleri ile yarışan ilçeleri, sunulan hizmetler, otel kaliteleri yerli ve yabancı turistlerin ilgini çekmeyi başarmaktadır. Bu şehirde her ilçe son derece yüksek hizmet ile çeşitliliği ile her misafirine özel ve her misafirine hitap edebilecek imkânlar sunmaktadır. Bu eşsiz güzel şehirde tatil planlayanlar ise gidecekleri yeri önceden araştırmakta, oradaki memnuniyeti öğrenmekte ve konaklama planlarını bunu göz önüne alarak yapmaktadır. Rahat, konforlu bir tatil için insanlar genel olarak bildikleri ve memnun kaldıkları otelleri tekrar tekrar tercih etmektedir. Genel olarak yılda bir kez yapılan bir tatilin kötü geçmemesi adına memnun kalınan mekânlar ilk tercih olmayı birkaç yıl sürdürmektedir.

Aile ile giden kişiler, aile konsepti otel arayışına girmekte ve aynı şekilde kadın kadına tatil yapmak isteyen kişiler de kendilerine özel bir alanda denize girebilecekleri ve rahat, özgür bir tatil geçirebilecekleri bir otel arayışında olmaktadır. Özellikle bu muhafazakâr arayış içinde olan misafirler için özel aile otelleri, kadınlar için ayrı plajlar gibi seçenekler sunan oteller sıklıkla tercih edilmektedir. Muğla'nın eşsiz kıyılarından olan Ölüdeniz de misafirlerin hayran oldukları bir denize, bir ormanlık alana sahip olmakta ve insanları buraya çekmektedir. Ölüdeniz İslami otelleri için de buraya gelecek olan muhafazakâr yaşam tarzına sahip insanların konaklamasına imkân vermektedir. Burada bulunan İslami otel de diğer oteller gibi kendine ait geniş bir alana sahip olmaktadır. İster villa konsepti ister otel konsepti ister aile ile denize girme imkânı ister kadınlar için ayrılmış olan özel alanda denize girme imkânı sunarak misafirlerinin özel hissetmesini sağlamaktadır. Yine aynı şekilde tekne turları, düzenlenen eğlenceler, çocuklar için oyun alanları ile gelen misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. İçerisinde bulunan restoranlar ile en kaliteli yemekleri misafirleri için yapmaktadır.

Muhafazakâr Tesisler

Ölüdeniz İslami otel, muhafazakâr turistleri ağırlamaktadır. Burada amaçlanan kadınların erkeklerden ayrı bir plaj ile denize rahat bir şekilde girmesini, tatillerini rahat ve özgür bir şekilde geçirmesini sağlamak olmaktadır. ayrıca ailesi ile gelen insanların da helal konsept içerisinde tatillerini geçirmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Restoranlarda bulunan ürünler de aynı şekilde helal konsepte göre ayarlanmakta ve bu şekilde misafirlere sunulmaktadır. Diğer otellerden hiçbir şekilde eksiği bulunmayan bu otel konsepti gelen misafirlerin kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktadır. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan orman ile iç içe olan Zehra Hotel, verdiği hizmet ile de misafirlerinin tatilde ilk akıllarına gelen otel olmaktadır. Tamamen misafir odaklı olmakta ve hizmetini de buna göre ayarlamaktadır. Mahremiyete önem veren kadınlar için ayrı havuzlar, ayrı hamam, ayrı sauna hizmetleri ile de misafirlerine keyif dolu bir tatil geçirme imkânı sunmaktadır. Aile ortamının tüm sıcaklığını hissedilen bu otelde her şey eksiksiz olarak gelen misafirler için düşünülmekte ve özen ile Muğla'nın gözde ilçesi olan Fethiye'de hizmete sunulmaktadır.

Haber Ara