Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Minibüs köprüden aşağı uçtu

Kayseri'de minibüsün köprüden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazada, köprünün güvenlik bariyeri minibüse ok gibi saplandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-03 07:15:53

Minibüs köprüden aşağı uçtu

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre: Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Köprüsü'nde meydana gelen kazada M.E. yönetiminde ki 38 GN 618 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, köprüden aşağı uçtu. Kazada, minibüs sürücüsü M.E., yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü M.E.'yi ilk müdahalelerinin ardından Özel Dünyam Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri de, kazanın meydana geldiği caddeyi olası bir kazaya sebebiyet vermemek için trafiğe kapattı.

"GÜVENLİK BARİYERİ OK GİBİ SAPLANDI"

Öte yandan, minibüsün uçtuğu köprünün üzerinde bulunan güvenlik bariyeri, çarpmanın etkisi ile minibüsün bir kenarından girerek diğer kenarından çıktı. Bariyer, çevredekilerin yardımı ile minibüsün içerisinden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü M.E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kullanılamaz hale gelen minibüs, çekici ile kaldırılırken, trafiğe kapanan cadde de tekrardan açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Ara