Dolar

44,4602

Euro

51,3359

Altın

6.384,34

Bist

12.640,65

Mehmet Aslan Erdoğan'a hakarette gözaltında

Oyuncu Mehmet Aslan, Reina saldırısının ardından attığı tweetler nedeniyle hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-17 12:33:27

Mehmet Aslan Erdoğan'a hakarette gözaltında

Tweetleri incelemeye alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu, Aslan hakkında “cumhurbaşkanına hakaret” suçundan soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenilen Aslan'ın bugün öğleden sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilerek ifade vermek üzere savcılığa çıkarılması bekleniyor.

Gazinocular Kralı olarak anılan Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan'ın tepki çeken ve bir süre sonra sildiği iddia edilen tweeti ise şöyle; “Tayyip yatacak yerin yok bu Arap teröristleri doldurdun içimize Türkleri öldürttün”.

Bir dönem MHP milletvekili adayı da olan Aslan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

4 cezaevi aracı birden kaza yaptı! 15 yaralı

Haber Ara