Dolar

42,8634

Euro

50,5325

Altın

6.195,81

Bist

11.336,18

İstanbul'da silahlı saldırı

Beyoğlu’nda bir otomobilin lastiğini değiştirmek isteyen 2 şahsın üzerine plakasız bir araçtan ateş açıldı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-12 20:16:20

İstanbul'da silahlı saldırı

Edinilen bilgiye göre, Hasköy Kumbarhane Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında 34 KP 8753 plakalı aracıyla cadde üzerindeki lastikçiye gelen bir şahıs, lastikçiden aracın tekerleğini değiştirmesini istedi. İsimleri öğrenilemeyen 2 kişi aracın tekerleğini değiştirmeye başladığı sırada yanlarına yaklaşan beyaz ve plakasız bir araçtan ateş açıldı. Yaklaşık 10 el ateş edilen silahlardan çıkan kurşunlar şahıslardan birinin bacaklarına bir kişinin ise sırtına isabet etti.

Olayı gerçekleştiren şahıslar hızla olay yerinden kaçarken yaralılar çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda resmi ve polis ekibi sevk edildi. Şahıslardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi. Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre bölgede çalışma yaparak delil topladı. Öte yandan vurulan şahıslardan birinin lastikçi diğerinin ise araç sahibi olduğu öğrenildi.

Olayı gören bir kadın, “Parka oturduktan sonra 5 el ateş edildi. Yerde vurulan sırtından vurulmuştu. Diğer tarafta bir kişi de bacağından vurulmuştu. Hemen polise bilgi verdik. Yaralılar ambulansı beklemeden hastaneye götürüldü. Bir bacağından 4 kurşunla vurulmuştu. Biri ise sırtından 2 kurşunla vurulmuştu. Vuranlar beyaz plakasız bir araçla kaçtılar. Başka bir şey bilmiyorum ve üstüne üstülük çocuklar vardı burada. Çocuklar ölebilirdi” dedi.

Polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Köprü altında akıllara durgunluk veren görüntüler

Haber Ara