Dolar

43,6008

Euro

51,9909

Altın

7.053,86

Bist

13.838,38

İstanbul'da kalaşnikoflu cenaze töreni

İstanbul Gaziosmanpaşa'da polis operasyonunda öldürülen 2 örgüt mensubunun cenazesinde yüzleri maskeli ve elleri silahlı grup dikkat çekti.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-23 20:48:45

İstanbul'da kalaşnikoflu cenaze töreni

Şirin Öter ve Yeliz Erbay isimli sol örgüt mensuplarının cenazeleri kadınların omuzlarında Gazi mezarlığı'na götürüldü. Cenaze sırasında öldürülen isimlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

YÜZLERİ MASKELİ VE ELLERİ SİLAHLI GRUP CENAZELERİ KARŞILADI

Örgüt mensuplarının cenazesi yürüyüş korteji eşliğinde mezarlığa götürülerek toprağa verildi. Yüzleri kırmızı bezle kapalı bir grup ise ellerindeki uzun namlulu silahlarla mezarlığın başında beklerken kameralara takıldı.

CENAZEYE KATILAN YÜKSEKDAĞ: YİNE BİR TEZİYEDEYİZ

Cenazeye katılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Yine bir taziyedeyiz. Halkımızla bir araya geldik. Türkiye'nin manzarası bu. Türkiye'de iyi şeyler olmuyor. Her gün cenazeler kaldıran bir halk var artık” diye konuştu.

 

emin
eee devlet nerde bunlar oyuncak silah mı ?
Kerem ali
Yahu nasıl istanbulun göbeğinde kalasnikof taşıyorlar serbestçe aklım almıyor devlet e acziyet gösterisi miBu, biz Karadeniz'de kayıtsız kurusiki tasiyamiyoruz. Gereği acilen yapılmalı

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Polis memurunun emekliliğine 4 gün kala öldüğü kaza

Haber Ara