Dolar

42,7340

Euro

50,3012

Altın

5.954,51

Bist

11.317,94

İngiliz Economist FETÖ'cülere ağlıyor!

FETÖ'nün finans kaynaklarını 'Anadolu Kaplanları' olarak tanımlayan The Economist, kaplanların çoğunun hukuksuzca hapse atıldığını yazdı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-05 16:53:12

İngiliz Economist FETÖ'cülere ağlıyor!

Londra merkezli The Economist, 15 Temmuz'da milletin iradesine el koymak isteyen FETÖ'ye karşı yürütülen operasyonlarda tutuklanan iş adamlarının durumunu değerlendirdi.

The Economist'in haberinde; Anadolu Kaplanları olarak tasvir edilen tutuklu iş adamlarının, 2000'li yıllarda Türkiye ekonomisine büyük bir katkı sağladığı iddia edildi.

FETÖ SIKIŞTI SES İNGİLİZDEN GELİYOR

Ensonhaber'in derlediği habere göre; FETÖ'nün finans kaynağı olan iş adamlarına yapılan operasyonların yanlış olduğunu belirtilen The Economist; bankaların, okulların ve vakıfların yönetimlerine devlet tarafından hukuksuzca el konulduğunu iddia etti.

HABER TAMAMEN TÜRKİYE ALEYHİNDE

Türkiye aleyhinde çıkarılan haberde, FETÖ'nün en büyük finans kaynaklarından biri olan Boydak Holding'e el konulmasının büyük bir tasfiye furyasının devamı olarak nitelendirildi

Yakub
Inglizler ajanlarını yakalattı. Kafirlere karşı şiddetli Müslümanlara karşı yumuşak olun. Şehitlerimizin intikamı Inglizler den alınmalı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kontrolden çıkan otomobil kafeteryaya girdi

Haber Ara