Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

İHH Pendik'ten 'Özgür Kudüs, Mavi Marmara' programı

İHH İnsani Yardım Vakfı Pendik Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Özgür Kudüs, Mavi Marmara' programı büyük ilgi gördü.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-20 19:26:15

İHH Pendik'ten 'Özgür Kudüs, Mavi Marmara' programı

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mavi Marmara'da şehit olanlar için yoklama alınan programda bir konuşma yapan Bülent Yıldırım, özgür Kudüs vurgusu yaptı. Yıldırım, "Biz sadece Allah için iş yaparsak, bütün dünya bizim peşimizden koşar ve yalnız Allah'a gider, o zaman özgürleşir, o zaman kölelikten kurtuluruz. Kendimizi Allah'a adarsak onun dışında hiçbir otoriteye boyun eğmeyiz. Öncelikle kendini özgürleştirmiş insanlar Kudüs'ü ve yeryüzündeki işgal topraklarını özgürleştirir. Bizler kendisini özgürleştirmek için nefsini bilen insanlarız. Nefsini bilen Rabbini bilir." dedi.

"31 MAYIS'TA MAVİ MARMARA'YI ANMAK İÇİN MEYDANLARDAYIZ. "

Mavi Marmara'nın Kudüs'ün özgürlüğü için sadece bir ara parça olduğunu söyleyen Yıldırım, "İsrail her yürüyüşümüzü takip ediyor ve en çok korktukları şey kalabalıklardır. Çünkü zalimler, kalabalıklardan korkar. İsrail'e 'Sen yaşlıları öldürdün, üç yaşındaki çocuğun üstüne bomba yağdırdın, annesini katlettin ama biz dünyanın her yerinde 31 Mayıs'ta Mavi Marmara'yı anmak için meydanlardayız' dediğinde, İsrail'in kalbine korkuyu salarsınız." diye konuştu.

Mavi Marmara gemisinde yaşanan kanlı baskının sahnelendiği program, Grup Yürüyüş'ün ezgi ve marşları ile sona erdi.

Haber Ara