Dolar

42,6957

Euro

50,1577

Altın

5.924,64

Bist

11.456,34

Hani Belediyesi'ne kayyum atandı

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediye Başkanlığı’na İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Kocaköy Kaymakamı ve Hani Kaymakam Vekili Yusuf Turhan kayyum olarak atandı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-05 11:37:45

Hani Belediyesi'ne kayyum atandı

Kocaköy Kaymakamı ve Hani Kaymakam Vekili Turhan, KHK kapsamında Hani Belediyesi'ne görevlendirildiğini ve başladığı görevini en iyi şekilde yapabilmek için gayret göstereceğini dile getirdi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Hani Belediye Başkanı Abdurrahman Zorlu, 8 Eylül tarihinde 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan gözaltına alınmış ve emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Fenerbahçe U19 takımında tekme isyanı

Haber Ara