Dolar

42,8408

Euro

50,6521

Altın

6.169,37

Bist

11.397,84

Güvenlik görevlisi soyguncuyu hastanelik etti

Osmaniye’de elinde bomda düzeneğini andıran çanta ve tabanca ile banka şubesine giren soyguncu güvenlik görevlisince etkisiz hale getirildi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-10 17:09:22

Güvenlik görevlisi soyguncuyu hastanelik etti

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın şubesine gelen Hasan B. elinde bomba düzeneğini andıran çantayı havaya kaldırıp tabanca göstererek kasa görevlilerinden paraları çıkarmasını istedi. Soyguncu Hasan B. kasaya yöneldiği esnada bankanın güvenlik görevlisi soyguncunun arkasından yaklaşarak tabancasının kabzasıyla başına vurdu.

Bayılıp yere düşen ve kanlar içinde yerde kalan soyguncu Hasan B. için olay yerine ambulans çağrıldı.

Çok sayıda polis ekibi de olay yerine geldi. Güvenlik önlemleri altında Mehmet B. bankadan çıkartılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kargayı atmacanın pençelerinden yoldan geçen vatandaşlar kurtardı

Haber Ara