Dolar

43,4979

Euro

51,9471

Altın

7.152,97

Bist

13.772,11

Gökçek: Mahkemede görüşeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla” hakkında suç duyurusunda bulunan CHP’lilere 'Mahkemede görüşeceğiz” dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-19 16:58:08

Gökçek: Mahkemede görüşeceğiz

CHP Milletvekili Murat Emir ve beraberindeki CHP'lilerin hakkında FETÖ'ye yardım ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunup, adliye önünde açıklama yaptıklarına ilişkin haber metnini Twitter hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, buna tepki göstererek, “CHP'liler benim hakkımda dava açmışlar. Ben de sizin hakkınızda ceza ve tazminat davası açtım. Mahkemede görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gökçek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Yiğitseniz FETO-CHP ilişkilerini A Haber'de anlattım, dava açsanıza” dedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Schengen vize protestosu AB sınırlarını kilitledi

Haber Ara