Dolar

42,8146

Euro

50,3632

Altın

6.110,65

Bist

11.311,06

FETÖ şüphelisi kadın pencereden kaçarken yakalandı

FETÖ'nün adliye yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada ''Rana'' kod adlı şüpheli Zeynep K. evinin arka penceresinden kaçarken yakalandı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-06 13:18:46

FETÖ şüphelisi kadın pencereden kaçarken yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) adliyeyapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda elde edilen bilgiler ışığında yeni bir gelişme yaşandı.

Savcılık, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayında görevli kadın zabıt katipleri, mübaşir ve müdürlerden sorumlu olduğu belirlenen ''Rana'' kod adlı şüpheli Zeynep K.'nın gözaltına alınması talimatını verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen ve MİT'in de desteklediği operasyonda, örgütte ''üst düzey abla'' olduğu iddia edilen şüpheli Zeynep K., evinin arka penceresinden kaçarken yakalandı. Ayrıca şüphelinin Yıldız Teknik Üniversitesinde doçent olan eşi de gözaltına alındı.

İstihbarata karşı koyma eğitimi almış

Örgütte görevli erkek imamlarla görüşebilen ''Rana'' kod adlı şüpheli Zeynep K.'nın, istihbarata karşı koyma eğitimi aldığı, takipten kurtulmak amacıyla özel aracını kesinlikle kullanmayarak ticari taksi kullandığı iddia edildi. 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Suriye ordusu ile terör örgütü SDG arasında çatışma

Haber Ara