Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

'Fethullah Gülen öldürülüp klonlandı!'

Samanyolu Televizyonu'nda ve Türkçe Olimpiyatları'nda bir dönem sunuculuk yapan İkbal Gürpınar tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-27 20:36:57

'Fethullah Gülen öldürülüp klonlandı!'
Samanyolu Televizyonu'nda ve Türkçe Olimpiyatları'nda bir dönem sunuculuk yapan İkbal Gürpınar, Akit'e yaptığı açıklamada Fethullah Gülen'in öldürüldüğünü, yerine ona benzer birinin klonlandığını düşündüğünü söyledi.


GÜLEN'İN ÖLDÜRÜLÜP YERİNE BENZERİNİN KLONLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Yeni Akit gazetesinden Mehmet Özmen'e konuşan İkbal Gürpınar, "Fethullah Gülen'le hiç karşılaşmanız oldu mu? Sizce Fethullah Gülen kimdir?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır kendisi ile hiç karşılaşmadım. Fethullah Gülen'in öldürülüp yerine benzerinin klonlandığını düşünüyorum. Çünkü Amerika böyle bir teknolojik güce sahip. İnsanlar geçmişte böylesine aşkla bağlandıkları birinin şimdilerde böyle işler yapabileceğine inanmıyor. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Dolayısıyla böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum."

EN AZ 4 TRİLYON TOPLUYORDUM

Cemaat'e yönelik yaptığı her toplantıda trilyonların toplanmasını sağladığını iddia eden Gürpınar, "Şimdi bana ‘ekmek yediğin yere laf söyleme‘ şeklinde yorumlar geliyor. Ben onlardan kazandığımın çok daha fazlasını kendilerine yardım olarak geri iade ettim. Her toplantı da 3 trilyon para topluyordum. Anadolu yakasında bir restorantta yapılıyordu toplantılar. Genellikle zengin iş adamları ve  eşleri geliyordu." ifadelerini kullandı.


ozer
ebu cehillerle ebu bekirlerin ayrılma zamanı.herne kadar yüz nakli klonlama hayvanlarda mümkünsede.ilahi nur ve nasihat tesiri kopyalanamaz.
SEDAT ŞAVLIK
BUNLAR TRAĞMA, HALA BU ADAMIN SERSERİ OLDUĞUNA İNANMIYORLAR.
cengiz
Ikbal hanim dogru sóylúyor amerikada beyin kontrolu diye bir sey var Bu sistem zaten kendi siyasetcilerinde.de kullaniliyor
kasım usta
ikbal hanım tam kendine uyacak bir düşücede bulunmuş galiba amerikayı çöl devletine benzetiyor feto gibi bir adamı çaktırmadan öldürüp klonlandıgını sanması komiklikdende öte bir mizansenliktir
Insanlik ölmüş bu çok mu
Arkadaslar ne kadar yırtarsa yırtsınlar bu insani seven 180 ulkeden milyonlarca insanın kalbinden onun sevgisini alamazlar...Aşık olmuşlar bir kere Once Allaha sonra Resûlullah sav.e sonra tüm peygamberler ve ashab ve evliyalar...en sonunda şu dagdagalı donemde ona aşık olmuşlar ne yaparsaniz yapın boş..bir kitapta listelerde isimleri geçen belkide sizlersiniz haberiniz yoktur...o hesap günü geldiği zaman ki yakındır. ..Allahtan başka kime sığınarak hangi dayınızdan yardım isteyeceksiniz...yaziklar olsun sizin gibi Müslümanlara iyi ki İslamî değerleri sizle değil hoca efendiyle tanımışız...

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara