Dolar

32,2595

Euro

34,7085

Altın

2.401,69

Bist

10.336,50

Esra Elönü Okan Bayülgen'i topa tuttu

Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan Diriliş Ertuğrul ekibinin konuşturulmamasından sonra yaptığı açıklamayla tartışılan isim Okan Bayülgen'e en ağır tepki Esra Elönü'den geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-16 16:20:39

Esra Elönü Okan Bayülgen'i topa tuttu

Altın Kelebek Ödülleri'nde bu yıl Diriliş Ertuğrul krizi yaşandı. Yılın dizisi ödülü alan Diriliş Ertuğrul'un yapımcılarına ödül töreninde söz verilmeyerek büyük bir skandala imza atıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan saygısızlık bununla da sınırlı kalmadı. Gecenin sunucusu Okan Bayülgen, sahnede Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçti. 

Gazeteci Esra Elönü, tepkiler üzerine özür dileyen Okan Bayülgen'i bugün köşesinden topa tuttu.

İşte o yazı;

* Okan'cık

Kelime oyunu yaparken halay başı bir zavallının önümüze düşmesiyle gündem değişir. Tam da Fetö'nün çılgınlar gibi üzüldüğü öyle ki üzüntüden midesine Trumplar girdiği bir gündemin üstüne.

43. Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde Yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul, senaristi yapımcısı Mehmet Bozdağ ödülü almak üzere sahnedeydi buraya kadar her şey güzel bundan sonra bilindik, alerjiler cilt döküntüsü , kızarıklıklar, kasılmalar kısaca omurgasızlığın bütün belirtileri naklen ekranlardaydı.

TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ diğer ödül sahipleri gibi konuşturulmadı sansürlendi. Alkışlanmasına müsaade edilmedi. Sahnede“ Hadi devam et bekleme yapma” kabalığında his karnavalı. Buraya kadar ev sahipleri küstahlık kabalık ve omurgasızlıktan konum atma derecesinde.

İşte tam da burada, Her yıl körlerin ve sağırların birbirini düzenli olarak ağırladığı ödül gecesinde sunucu Okan Bayülgen taverna orgu gibi aynı tuştan ses vererek komik olmaya çalıştı.

Büyük zavallılığı küçük hatırlatmış olduk. 20 kere Diriliş Ertuğrul diyerek sıvadı ve hiç izlemediğini bulaşık süngerine yapışmış krema gibi vıcık vıcık sallanarak dile getirdi. Hali klinik, karakteri sedyede.

''EN PORTATİF SİNEK ÖDÜLÜ''

Altın gübre ödülü yapılsa en portatif sinek ödülünü almaya hak kazanacak zavallı espri yaptı, kendimizi zeka fesadının ortasında bulduk. Bir maddelendirip çıkacağım kardeş uzun sürmez!

Okan, Hiç komik değilsin ama 90'lı yıllardan beri insan aşağılayarak yükseldiğini zannedişin çok komik .

Hiç komik değilsin ama, kibrinin ve snop hallerinin seni bir adet kemik gözlük ve entel modifiye bir fularla düşürdüğü son durum çok komik.

Hiç komik değilsin ama, her gece Flash Tv seyredip en çok “Tülayyyyy beni bırakma diye zırlayan maymunluklara yüksek dozda fıstık atışın, ekranlardan toplama rezillikleri kendi programına yamayışın çok komik.

HİÇ KOMİK DEĞİLSİN AMA...

Hiç komik değilsin ama, milyonların izlediği diziyi eşşek gibi bildiğin halde izlemiyorum diyerek, altın gününde tabağına hiç dokunmamış bayır gülü pozları vermen çok komik.

Hiç komik değilsin ama o küçük gördüğün o ışıltılı röportajlarda küçük lokma olarak yediğin kürdan hamlesine bile değer görmediğin insanlarla güldüremeyişinin ezikliğini kapatıyor oluşun çok komik.

Sen kimsin? Göğüs kafesi geniş ekran kartlarını toplayan vasat. İzlemeyebilirsin kime ne?

Ama bu tavır, bu ukalalık bu küstahlık bu sakatat torbasında ele bile gelmeyecek olan sefil üslup. Neden?

TAM MONTE EDİLEMEYEN ELDE DAĞILMIŞ ZEKA

Bu ucuzluktan alınmış ama tam monte edilemeyince elde dağılmış zeka!

Bu desteksiz oturamayan karakter!

Bu boş zamanlarımda küçük dağları dizayn ediyorum kibrinin savurduğu eziklik.

Ben şimdi anlayamadım be Okan.. Gençlik senin Banu Alkan organizması üzerine kitap açıp ayrık eti olarak kullandığın programlarını izleyip ıkınarak gülsün

Ama, Diriliş Ertuğrul izleyip, kaleler deviren, surda delik açan, kutsalları uğruna başından geçmiş ecdadın zaferleriyle coşmasın öyle mi?

Hiç komik değilsin ama bunu umuyor oluşun bile çok komik inan çok komik.

Haber Ara