Dolar

43,2965

Euro

50,7254

Altın

6.769,96

Bist

12.737,62

Dumanlı ve Bilici'nin facebook hesapları kapatıldı

Feza Gazetecilik AŞ'ye atanan kayyumlar, eski Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmenleri Ekrem Dumanlı ile Abdülhamit Bilici'nin kurumsal Facebook sayfalarını kapattı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-24 17:21:24

Dumanlı ve Bilici'nin facebook hesapları kapatıldı

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliğinin, "FETÖ/PDY örgüt faaliyetlerine destek olacak şekilde kullanıldığı yönünde kuvvetli deliller bulunması" nedeniyle Feza Gazetecilik AŞ'ye atanan kayyumlar, eski Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmenleri Ekrem Dumanlı ile Abdülhamit Bilici'nin kurumsal facebook sayfalarını kapattı.

Edinilen bilgilere göre, Dumanlı ve Bilici adına Zaman gazetesinin resmi facebook hesaplarına bağlı olarak (uzantılı) açılan sosyal medya hesapları kayyum heyeti tarafından alınan kararla kapatıldı.

İki şahsın da gazeteyle irtibatları kesilmelerine karşın, facebook hesaplarından kayyum heyetini hedef alan paylaşımlara devam etmesi üzerine, her iki facebook hesabı bloke edildi.

Dumanlı ve Bilici'nin kapatılan hesaplarının kişisel olmadığı, Zaman gazetesi adına açılan facebook hesabının uzantısı olduğu öğrenildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu köy kurtarıldı

Haber Ara