Dolar

44,4582

Euro

51,2260

Altın

6.442,00

Bist

12.698,19

Diyarbakır’da kayyum istifa etti

Ergani İlçesi’nde görev yapan Aygün Taşkın’ın yerine atanan Ramazan Hekimoğlu, istifa etti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-19 17:30:25

Diyarbakır’da kayyum istifa etti

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde, Valilik tarafından hakkında 'terör ve terör örgütüne yardım ve yataklık' iddiasıyla yürütülen soruşturma sonucunda açığa alınan belediye meclis üyesinin yerine kayyum olarak atanan Ramazan Hekimoğlu, dilekçe vererek görevinden istifa etti.

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Ergani Belediyesi Meclis Başkanlığına dilekçe veren Ramazan Hekimoğlu şöyle dedi:

"Bilindiği üzere Diyarbakır Valilik makamının 13.09.2016 tarihli ve 25109161-515.99-F.20967 sayılı olur'ları ile Ergani Belediyesi'nde daha önce görev yapan Aygün Taşkın'ın yerine Belediye Meclis üyesi olarak görevlendirildim. Ancak, şahsi işlerimin yoğunluğu nedeniyle Ergani Belediyesindeki Belediye Meclis üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim."

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki

Haber Ara