"BUZLU SU BENİM İÇİN TEDAVİ"
Ağaran Şelalesinin suyunun diğer yerlere göre daha sıcak olduğunu belirten Çelik, "Burası çok sıcak, eksi 10-15 derece olabilir, ama bana basit bir yer. Daha soğuk yerlere gitmem gerek. Gerekirse Sibirya'ya. Bugüne kadar yüzdüğüm en soğuk su Van Muradiye şelalesiydi. Her yerim beyazladı, kollarım buz tuttu, zor sallandım ama orada da yüzdüm. Bu soğuk sular sayesinde gücümü toparlıyorum, yeri geldiğinde arkamızda 30 kilo yükle dağları tırmanıyoruz. Buzlu su benim için tedavi. Şu anda sanki Antalya'da, Muğla'da yüzüyorum, büyük keyif alıyorum” dedi.
PUTİN'E ÖZEL DAVET
Gittiği Venezuela, Japonya, Brezilya, Kolombiya, Arjantin ve Gambiya'nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkede ilginç anları fotoğraflayan ve kayda aldığı anları sosyal medyada yoğun ilgi gören Çelik, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslenerek, kendisini Türkiye'deki şelalelerde yüzmeye davet etti.
"YAZIN DENİZDE YÜZER GİBİ YÜZDÜ"
Resul Çelik'i buz gibi suda yüzerken izleyen Ahmet Bayrakturan da, "Biz kenarda dururken donuyoruz. Ama kendisi suyun içinde adeta yazın denizde yüzer gibi yüzdü” ifadelerinde bulundu.
Yorum Yap