Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Bayık'dan garip 'Diyarbakır' iddiası

Terör örgütü yöneticisi Cemil Bayık, akıllara zarar bir iddiada bulundu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-15 22:25:41

Bayık'dan garip 'Diyarbakır' iddiası

KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık Diyarbakır'da sağlık ekipleri adı altında halka bazı ilaç ve iğneler dağıtılarak Hepatit B hastalığı yayıldığını iddia etti.

Bayık, "Çocuklara el uzatıyorlar, gençliğin içinde eroini kullanımını yayıyor, fuhuş ve her türlü ahlaksızlığı geliştiriyorlar. Ayrıca tedavi aracılığıyla bazı hastalıkları yayıyorlar" dedi. Bayık, Diyarbakır merkezinde, bazı kasaba ve köylerinde sağlık ekipleri adı altında halka bazı ilaç ve iğneler dağıtıldığını, bunların kullanımı sonucunda gençlerde yüzde yirmi beş oranında Hepatit B hastalığı geliştiğinin söylendiğini iddia etti.

ADNAN
kendini itiraf ediyor şrf dağda olan biten cümle alemin malumu
Necmettin
Sakin belediyenuz halka pis su içeriyor olmasın yada toplamadiginiz çöp lerden olmasin
feyzi ARSLAN
eger bu tür yalan ve iftiraları makbul görürse avrupa da daha sonra holokost iddaısıyla bölünme talepleri gelecek hatta bu idda ettikleri iftiraları bizzat kendileri yapıyor olabilir
müslüman kürt
uyuşturucu ticaretiyle geçinen ve toplumda hakim namus anlayışına savaş açan,kadınların eline 'biz kimsenin emaneti değiliz' 'lgbti ye özgürlük' yazılı döviz ve pankartlar tutuşturan,küçücük kürt kızlarını dağa çıkarıp namuslarını kirleten bi anlayış ne olduda birden namus ve ahlak savunucusu oldu.sizin savunduğunuz marksist,komünist,sosyalist,leninist ve stalinist anlayışta namus ve ahlak diye bi kavram mı var?

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara