Dolar

44,4520

Euro

51,2524

Altın

6.462,84

Bist

12.698,19

Bahçeli'den Özel Harekat ziyareti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında 51 şehidin verildiği Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-02 15:02:07

Bahçeli'den Özel Harekat ziyareti

MHP lideri Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında 'FETÖ' mensuplarının hedefi olan ve 51 özel harekat polisinin şehit olduğu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.

Bahçeli'yi, Ankara Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy ve Havacılık Daire Başkanı Uygur Elmastaşı karşıladı. Özel harekat binası önünde şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Hayatını kaybeden polisler için başsağlığı dileyen Bahçeli, daha sonra saldırıda hasar gören yerleri gezerek yetkililerden olay günü ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki

Haber Ara