Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ankara'daki FETÖ soruşturmasında 4 tutuklama

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı dört, eski Devlet Demiryolları çalışanı bir kişi tutuklandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-23 13:14:54

Ankara'daki FETÖ soruşturmasında 4 tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı dört kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanlarından altı, eski Devlet Demiryolları (DDY) çalışanı bir şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılma, 5'i ise tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimliğe çıkarılan zanlılardan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı daire başkanı ve uzmanı dört kişi ile bir eski DDY çalışanı tutuklandı. Şüphelilerden 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Ara