Dolar

32,3796

Euro

34,7183

Altın

2.399,74

Bist

10.101,44

A Haber spikerinden CHP'li vekile beddua!

A Haber spikeri canlı yayında CHP'li Erdoğdu'ya, 'Allah'ım bu vekili cehenneminde cayır cayır yak' bedduasında bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-01 02:32:38

A Haber spikerinden CHP'li vekile beddua!

A Haber televizyonunda 'Sabah Ajansı' adlı programı sunan Erkan Tan adlı TV sunucusu, Adana'daki yangının ardından olaya öfkesini dile getiren CHP'li Aykut Erdoğdu'ya "Allah'ım bu CHP'li vekili cehenneminde cayır cayır yak" diyerek beddua etti.

Ajanslarda yer alan habere göre; CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Adana'nın Aladağ ilçesinde 12 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili, Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. ​"Bu yurdu yakan zihniyeti öyle bir cezalandırmalıyız ki bir daha bir tek çocuğumuzun parmağı bile yanmamalı" diyen Erdoğdu, mesajında "Cehaletin, barbarlığın, küstahlığın acısını çekmekten yorulduk… Bıktık… Usandık… Sizin cennetinize girmektense cehennemde yanarım…" ifadelerini kullandı.

​​A Haber sunucusu Erkan Tan ise CHP'li Erdoğdu'nun sözlerini yayında okuduktan sonra, "Allah'ım! Bu Aykut Erdoğdu istemiş onu cehennemine al, cayır cayır yak! Yalvarıyorum sana ya rabbel alemiyn. Amin….” diyerek beddua etti.

 

Haber Ara