Dolar

32,4583

Euro

34,7345

Altın

2.438,71

Bist

9.931,13

Xbox, yeni renk kombinasyonlu oyun kumandasını tanıttı

Microsoft, yeni cihazlar ile uyumlu alışıla gelmiş renklerden farklı mavi/beyaz oyun kumandasını tanıttı. Xbox yeni oyun kumandası rengi nedir? Xbox yeni oyun kumandası özellikleri nedir? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-22 14:42:01

Xbox, yeni renk kombinasyonlu oyun kumandasını tanıttı

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft dün, video oyun sektörünün geleceği için çok önemli bir adım attı. Şirket, 7,5 milyar dolar ödeme karşılığında Bethesda'yı satın alarak sektörün kurallarını adeta baştan yazacağını ilan etti. Ancak Microsoft'un dünkü hamleleri bunlarla sınırlı kalmadı. Şirket, Bethesda açıklamasından sadece saatler sonra Xbox Series X ve Xbox Series S için yeni kumanda modellerinin duyurusunu yaptı.

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre yeni oyun kumandaları, 10 Kasım itibarıyla piyasaya sürülecek. Oyuncular, orijinal kumandaya ek olarak Xbox Series X için tasarlanan karbon siyahı renkli kumandayı, Xbox Series S için tasarlanan robot beyazı renklerde kumandalara sahip olabilecekler. Ayrıca şok mavisi renkli bir Xbox oyun kumandası da 10 Kasım itibarıyla satışta olacak.

İşte Xbox'ın yeni renk kombinasyonlu oyun kumandası;

32fedbfe-375f-469d-adea-7e834635fc50

 

Microsoft tarafından duyurulan yeni oyun kumandalarının en çok dikkat çekici olanı, hiç şüphesiz karbon siyahı renkli olan versiyon. Çünkü Microsoft, bu oyun kumandasının Windows 10 PC'ler ile de uyumlu olduğunu ifade ediyor. Kullanıcılar, bu ürüne kablosuz adaptör ya da USB Type-C aracılığıyla PC'leri üzerinden de erişebilecekler. Ayrıca PC'nizde Bluetooth desteği varsa, bu ürünü doğrudan kullanabileceksiniz. 

Microsoft'un açıklamalarına göre yeni oyun kumandalarının fiyatları da oldukça uygun olacak. Ürünlerin 59,99 dolar (yaklaşık 450 TL + vergiler) olacağını açıklayan Microsoft, oyuncuların bu ürünlere Xbox One kumandalarıyla aynı ücretle sahip olabileceklerini ilan etmiş durumda. Oyuncular, Xbox Series X ve Xbox Series S'i ön sipariş verirken yeni kumandaların da sahibi olabilecekler.

Haber Ara