Dolar

32,5378

Euro

34,9431

Altın

2.456,53

Bist

9.888,37

Üzülmez gitti, Özat geldi

Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ümit Özat'ı getirdi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-08 00:24:09

Üzülmez gitti, Özat geldi

Ajansların aktardığı haberde; Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı. Ankara temsilcisinin yeni teknik direktörü Ümit Özat oldu.

Kırmızı-siyahlı kulübün başkan vekili Niyazi Akdaş, teknik direktör Üzülmez ile yolların ayrılması konusunda karşılıklı anlaştıklarını ifade etti. Akdaş, "Hocamızla görüşerek karşılıklı anlaştık ve yollarımızı ayırdık. Gençlerbirliği futbolcu yetiştirdiği kadar Türk futboluna teknik direktör de kazandırdı. İbrahim Üzülmez de bu isimlerin en sonuncusu. Bize verdiği katkılardan dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz. Meslek hayatında başarılar diliyoruz. Biz, İlhan Cavcav başkanlığındaki yönetim kurulu olarak, Gençlerbirliği için en iyisini yapmaya çalışacağız. Hiç vakit kaybetmeden bu çalışmalara da başladık. Bir sonuca ulaştığımızda bunu kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

ÜMİT ÖZAT DÖNEMİ BAŞLIYOR

Öte yandan Lig Tv'nin haberine göre, Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ümit Özat geçecek. Ümit Özat geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile sezona başlamış daha sonra Spor Toto Süper Lig takımı Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırmıştı.

 

Haber Ara