Dolar

32,4696

Euro

34,8542

Altın

2.445,88

Bist

9.881,94

Ünlü Tasarımcı Dilek Arslan Dilber Spor Giyimde Fark Yaratıyor

Tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Dilek Arslan Dilber geçen yıl kurmuş olduğu pareo satış markasının büyümesini sağlayarak şimdi de spor giyimde şık ve iddialı tasarımları sunuyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-26 12:02:27

Ünlü Tasarımcı Dilek Arslan Dilber Spor Giyimde Fark Yaratıyor

Kendi adını taşıyan spor giyim mağazası yoğun ilgi görerek açıldığı ilk gün satış rekoru kırdı. Özellikle beachwear tarzında Türkiye'nin önemli tasarımcıları arasında yer alan Dilek Arslan Dilber, şimdi de spor giyim tarzını müşterilerine sundu. Kendi adını taşıyan markası ile açılışının ilk gününde yoğun ilgi gören isim, tasarımları ile modayı yakından takip etmek isteyenlere önemli bir alternatif sunuyor.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 11.57.25 (1)

Özellikle beachwear tarzında Türkiye'nin önemli tasarımcıları arasında yer alan Dilek Arslan Dilber, şimdi de spor giyim tarzını müşterilerine sundu. Kendi adını taşıyan markası ile açılışının ilk gününde yoğun ilgi gören isim, tasarımları ile modayı yakından takip etmek isteyenlere önemli bir alternatif sunuyor.

İlk Gün Rekor Kırdı

Spor giyim alanında da tasarımlarını müşterilerin beğenisine sunmuş olan Dilber, gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti. Daha önceden bikini, mayo ve pareo tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmiş olan ünlü tasarımcı kendisinin uzun zamandır spor giyim alanına girmek istediğini ve bunu şimdi başardığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 11.57.26

Dilber ayrıca tasarımlarının yoğun ilgi gördüğünü ve spor tasarımlarının beğeniye sunulduğu ilk gün satış rekorları kırarak müşterilerinden beğeni topladığını da belirterek bu alandaki başarılarının devam edeceğinin sinyallerini verdi. Özellikle moda ve sanat dünyasından pek çok müşteriye sahip olan tasarımcı ilerleyen zamanlarda moda konusunda çok daha başarılı olacağını ve özellikle müşterilerinin de bundan büyük keyif duyacaklarını vurguladı. Esasen avukat olan Dilber, son yıllarda yaptığı moda tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor ve pek çok genç tasarımcıya da ilham olmayı sürdürüyor.

Haber Ara