Dolar

32,3363

Euro

35,1952

Altın

2.246,41

Bist

8.718,11

UEFA'dan asker selamı kararı!

UEFA, Fransa ile deplasmanda oynanan karşılaşmada Kaan Ayhan'ın attığı golden sonra Barış Pınarı Harekatı için asker selamı veren A Millilerle ilgili soruşturma tamamlandı ve Milli Takım'a ceza verilmedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-12 16:29:50

UEFA'dan asker selamı kararı!

Trt Spor'un haberine göre UEFA, Fransa maçında Kaan Ayhan'ın attığı golden sonra asker selamı veren A Milli Futbol Takımımıza soruşturma başlatmıştı. Soruşturma tamamlandı ve milli takım'a ceza verilmedi.

TRİBÜN OLAYLARIYLA İLGİLİ 50 BİN EURO

Öte yandan TFF 1'inci Başkanvekili Servet Yardımcı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada "Asker selamıyla ilgili herhangi bir ceza söz konusu değil. UEFA sadece tribün olaylarıyla ilgili TFF'ye 50 bin Euro para cezası verdi" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

UEFA, Türkiye'nin Fransa ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada asker selamı ile yaptığı gol sevinci hakkında soruşturma başlatmıştı. UEFA'dan yapılan açıklamada, A Milli Takım'da forma giyen futbolcuların 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Arnavutluk ve Fransa ile oynadıkları maçlarda olası siyasi provokasyon içeren davranışlar sergilediği iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na disiplin soruşturması başlatıldığı belirtilmişti.
Kaynak Yeniçağ: UEFA'dan asker selam kararı

Haber Ara