Dolar

32,4812

Euro

34,7667

Altın

2.442,86

Bist

9.939,31

Türkiye'nin resmi ilan kurumu yenilendi

Basın İlan Kurumu'un web sayfası ve 'ilan.gov.tr' yenilendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-17 18:54:44

Türkiye'nin resmi ilan kurumu yenilendi

Yeni yüzüyle 13 Mayıs 2016 tarihinde yayına giren www.ilan.gov.tr ile gazetelerin basını nüshalarında yayımlanan resmi ilanların duyurulmasında tamamlayıcı bir unsur olan dijital ortamda resmi ilan yayını daha aktif bir hale geliyor.

Gazetelerin internet sitelerinde yayımlanan resmi ilanlar artık ilan.gov.tr adresine yönlendirilecek olup, her gazete için ayrılan sayfada o gazetede yayımlanan aktif ilanlar yer alıyor.

Canlı destek hattı ise, sitenin kullanımıyla alakalı yaşadığınız sorunlar ve resmi ilanlarla ilgili merak ettiğiniz konulara cevap bulmak amacıyla kuruldu.

bik.gov.tr de yenilendi

Basın İlan Kurumunun resmi web sayfası bik.gov.tr yenilenen yüzüyle takipçileriyle buluşuyor.

Sitenin yeni baştan oluşturulan içerik ve değişen tasarımı ile mobil cihazlar da dahil tüm dijital platformlarda kullanım imkanı sağlıyor.

Sitedeki Kurumsal menü altında Kurumun teşkilat yapısı ve görev alanlarına dair bilgiler verilmektedir. Sitede ayrıca Kurumsal haberlerin yanı sıra 55 yıldan bu yana hizmet verdiği basın dünyasıyla ilgili haberlere yer veriyor ve yine medya gündeminin nabzını tutuyor.

Ülkenin her köşesinden haber almak isteyenler, bik.gov.tr adresine girerek Kurum görev alanındaki il ve ilçelerde yayınlanan gazetelerin birinci sayfasını okuyabiliyor.

Siteye giriş yapıldığında ziyaretçiyi HAREKETLİ GÖRSELLER alanında bulunan Kurumsal duyurular ve yenilikler karşılıyor.

Sitedeki E-UYGULAMALAR bölümünde, gazetelerde yayımlanacak resmi ilanların Kurum tarafından İLANBİS aracılığıyla ilan sahiplerinden elektronik ortamda alınması ve gazetelere dağıtılmasını sağlayan hizmetlerinin yürütüldüğü bilişim sistemi başta olmak üzere ilgili ziyaretçilerin kullanabileceği sorgulama ekranı, özel oturum paneli ve resmi ilan fiyat tarifesine ait bilgiler mevcuttur.

Resmi ilanları yaygın, bölgesel ve yerel gazetelerde yayımlandıkları gün ile eş anlı olarak internet ortamında kitlelerle buluşturan ve her gün 500 adedin üzerinde resmi ilanın yayınlandığı “resmi ilan portalı” www.ilan.gov.tr'ye erişim sağlanıyor.

Basın İlan Kurumunun kurumsal internet sitesi bik.gov.tr dinamik yapısı, yepyeni tasarımı yayında...

Haber Ara