Dolar

32,4734

Euro

34,8374

Altın

2.450,84

Bist

9.871,34

Turkcell Grup, 4 dalda 'Mükemmeliyet Ödülü' kazandı

Turkcell Grup, 4 dalda 'Mükemmeliyet Ödülü' kazandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-12 13:28:32

Turkcell Grup, 4 dalda 'Mükemmeliyet Ödülü' kazandı
Turkcell Grup, dünyanın prestijli danışmanlık şirketlerinden Brandon Hall Group'un düzenlediği HCM Excellence Awards'ta 4 ayrı dalda "Mükemmeliyet Ödülü"ne layık görüldü.

Turkcell'in açıklamasına göre, HCM Excellence Awards'ta dünyanın en iyi şirketleri 7 ana kategoride ödül almak için birbiriyle yarıştı.

Bu kapsamda Turkcell, Brandon Hall tarafından "İnsan Kaynakları Analitiği" yöntemleri kullanarak davranış modeliyle organizasyon kültürüne dair kritik bulgular ortaya çıkarmayı hedeflediği ve inovatif bir örnek olarak veri madenciliği yöntemlerini kullandığı "Turkcell'de İK Analitiğinin Yolculuğu" uygulamasıyla ödüllendirildi.

Böylece Turkcell Grup İnsan Kaynakları, "En İyi İnsan Kaynakları Veri Analizi (Best Advance in HR Data Analytics)" kategorisinde altın ödül aldı.

- Eğitim uygulamalarına 3 ödül

Turkcell Grup, diğer ödülünü "Ezber Bozan Müşteri Deneyimi" uygulamasını hizmete sunan Turkcell Akademi ile "Satış Eğitimleri ve Performansı Konusunda En İyi Program" dalında aldı. Gümüş ödüle layık görülen Turkcell Akademi bu uygulamayla müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Bunların yanı sıra Turkcell Global Bilgi için Turkcell Akademi'nin tasarladığı "Level Up" uygulaması ise 2 ayrı ödül getirdi. Söz konusu uygulama, "En İyi Sertifikasyon Programı (Best Certification Program)" kategorisinde gümüş, "En İyi Özelleştirilmiş İçerik (Best Advance in Custom Content)" kategorisinde ise bronz ödüle layık görüldü.

Kariyer hedefi olan müşteri temsilcilerinin işe başladıkları ilk 18 aylık süre boyunca gelişimlerini adım adım destekleyen "Level Up", sürekli gelişen iş koşullarına uyumlarını arttıran bir yol haritası niteliği taşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Akademi Grup Başkanı Banu İşçi Sezen, kazandıkları ödüllerin, Grup olarak eğitimde fırsat eşitliği ilkelerinin üzerinde ısrarla durmalarının ne kadar doğru olduğunu gösterdiğini dile getirdi.

Tüm dünyada ilk kez başarıyla uygulayan şirketlerden biri olarak "İK Analitiği" sistemlerinin ödüle layık görüldüğüne işaret eden Sezen, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda Turkcell Akademi tarafından hazırlanan iki ayrı eğitim uygulaması olan Ezber Bozan Müşteri Deneyimi ve Level Up ile de 3 ödül kazandık. Eğitime verdiğimiz önem ve desteğin yansıması olarak yaptığımız yatırımların başarılı bulunarak ödüle layık görülmesi bizi hem gururlandırıyor, hem de yeni çalışmalarımız için teşvik ediyor. Şimdiye kadar yaptığımız gibi insanımıza ve onların eğitimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

Haber Ara