Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? Şemsiye Akademisi yeni sezon çıkış tarihi

The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? Netflix'in orijinal dizisi The Umbrella Academy yayınlanmaya başlandığı günden bu yana milyonlarca hesap üzerinden izlendi. Dizi kısa sürede Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına girdi. Dizini hayranları 3. sezonu dört gözle bekliyor. Peki (Şemsiye Akademisi) The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? Dizi ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yaşandı. Bu sürpriz dizinin hayranlarını sevindirecek. Şemsiye Akademisi yeni sezon çıkış tarihi belli oldu mu?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 17:35:47

The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? Şemsiye Akademisi yeni sezon çıkış tarihi

Başrollerinde Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min‘in olduğu The Umbrella Academy kısa sürede Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin 3. sezonu şimdiden merak edilmeye başlandı. The Umbrella Academy'nin 2. sezonu yine sürpriz bir sonlar bitmişti. Dizinin hayranları The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? diye internette araştırmaya başladı. Şemsiye Akademisi yeni sezon çıkış tarihi detayları haberimizde olacak.  THE UMBRELLA ACADEMY 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

The Umbrella Academy 3. sezonuna ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Gerard Way ve Gabriel Bá'nın çizgiroman serisinden uyarlanan The Umbrella Academy 3. sezonunu bekleyenler bu haberle havalara uçtu. Netflix'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada (Şemsiye Akademisi) The Umbrella Academy'nin 3. sezon onayını aldığı duyuruldu. Haberi alan dizi tutkunları da The Umbrella Academy 3. sezon ne zaman çıkacak? sorusunu sormaya başladı. Dizinin yeni sezonun prodüksiyon çalışmalarına şubat ayında başlanacağı belirtildi. 

ŞEMSİYE AKADEMİSİ YENİ SEZON ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Dizinin prodüksüyon çalışmalarına başlandı. Yani dizinin yayına girmesi için önünde uzun bir süre var. (The Umbrella Academy) Şemsiye Akademisi'nin yeni seonunun en iyi ihtimalle 2021'in sonlarına doğru yayına girebilir. Tabi pandeminin gidişatı da dizinin yayın tarihini olumsuz yönde etkileyebilir.

The_Umbrella_Academy_3_sezon_ne_zaman_çıkacak (1) THE UMBRELLA ACADEMY 2 SEZONU TEMMUZDA ÇIKMIŞTI

The Umbrella Academy 1. sezon bölümleri Şubat 2019'da yayınlanmaya başladığı günden bu yana milyonlarca hesap üzerinden milyonlarca kez izlendi. Dizi ilk 4 haftada 45 milyon hanede izlendi. The Umbrella Academy'nin 2. sezonu 2020'nin Temmuz ayında izleyicisi ile buluşmuştu.  ELLEN PAGE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞTİ

Dizide Şemsiye Akademisinin 7 numarası Vanya rolüne hayat veren Ellen Page geçtiğimiz günlerde cinsiyet değiştirdiğini açıklamıştı. Ellen Page'in The Umbrella Academy 3. sezon bölümlerindeki durumu da merak konusu. Ellen Page dizide de cinsiyet değiştirmiş olarak mı rol alacak yoksa "Vanya" karakterinde her hangi bir değişiklik olmayacak mı? 3. sezonun en merak edilen konusunun başında Ellen Page'in dizideki durumu geliyor.

The_Umbrella_Academy_3_sezon_ne_zaman_çıkacak (3) THE UMBRELLA ACADEMY (ŞEMSİYE AKADEMİSİ) KONUSU

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar. THE UMBRELLA ACADEMY (ŞEMSİYE AKADEMİSİ) OYUNCULARI

Elliot Page : Vanya Hargreeves.
Aidan Gallagher : Numéro Cinq
Robert Sheehan : Klaus Hargreeves.
Tom Hopper : Luther Hargreeves.
Emmy Raver-Lampman : Allison Hargreeves.
Mary J. Blige : Cha-Cha.
David Castañeda : Diego Hargreeves.
Cameron Britton : Hazel.

Haber Ara