Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

TEM'de eylem yaptılar

Avcılar-TEM bağlantı yolu, 24'üncü kattan düşerek hayatını kaybeden inşaat işçisinin arkadaşlarının eylemi nedeniyle trafiğe kapandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-29 14:33:22

TEM'de eylem yaptılar

Ajanslarda yer alan hebere göre: İnşaat işçisi 24'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi, arkadaşları "İş güvenliği yok. Arkadaşımızın cesedi 3 saattir olay yerinde" diye tepki göstererek Avcılar - TEM bağlantı yolunu trafiğe kapattı. İşçilerin bir süre devam eden eyleminin ardından bölgeden ayrılması ile trafik yeniden açıldı.

200 KİŞİLİK İŞÇİ GRUBU TRAFİĞİ KAPATTI

Sabah saatlerinden bir işçinin, yapımı süren inşaatın 24. katından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından 200 kişilik işçi grubu Avcılar - TEM bağlantı yolunu her iki istikamate trafiğe kapattı. Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni savcı incelemesi için olay yerinde bekletildi. Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevkedildi.

t_2

200 KİŞİLİK İŞÇİ GRUBU AVCILAR - TEM BAĞLANTI YOLUNU TERKETTİ, TRAFİK AÇILDI

Sabah saatlerinden bir işçinin, yapımı süren inşaatın 24. katından zemindeki demir çubukların üzerine düşerek ölümü sonrasında Avcılar - TEM bağlantı yolunu her iki istikamate trafiğe kapatan işçi arkadaşları caddeyi terketti. İşçilerin bu noktadan ayrılmasından sonra trafik yeniden açıldı. Göl Panaroma adlı inşaatlar grubunda çalışan ve kaynakçılık yaptığı öğrenilen işçinin cansız bedeninin bulunduğu noktada adli işlemler sürüyor. İş güvenliklerinin bulunmadığını belirtilen eylemci işçiler, olmayan "iş güvenliği tabelaları" nın arkadaşlarının düşerek ölümünden sonra yerleştirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

 

Haber Ara