Dolar

32,2589

Euro

34,8451

Altın

2.433,86

Bist

10.102,25

Ucuz İPhone: 5SE

İphone 5SE isimli ucuz iPhone modeli ne zaman çıkacak ve fiyatları ne kadar?

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-17 01:10:30

Ucuz İPhone: 5SE

Ajanslarda yer alan habere göre: İphone 5SE isimli ucuz iPhone modeli ne zaman çıkacak ve fiyatları ne kadar? Modelin özellikleri, çıkış ve tanıtım tarihleri, fiyatı detayları Ajanshaber'de. 

Ucuz iPhone olarak da anılan iPhone 5SE hakkında merak edilen birçok konu var. iPhone 5SE ne zaman çıkacak sorusu, merak edilenlerin başında geliyor. iPhone 5SE modelinin çıkış tarihi konusunda üretici Apple Firması tarafından herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da, modelin tanıtım tarihi belirlendi. iPhone 5 SE özellikleri konusuna açıklama getirilmesini sabırsızlıkla bekleyen iPhone kullanıcıları, ucuz iPhone modelinin tanıtım tarihini beklemek zorunda kalacaklar. iPhone 5SE modeli ucuz iPhone olarak anıldığı için model hakkında en çok merak edilen konu, cihazın fiyatı oldu. Modelin fiyatları ve özellikleri hakkında en doğru bilgiler haberimizde yer alıyor. iPhone 5SE çıkış ve tanıtım tarihleri, Ajanshaber.com'da.

İPHONE 5 SE ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Ucuz iPhone olarak da isimlendirilen iPhone 5SE, özellikleri ile herkesin çok merak ettiği bir telefon oldu. 4 inç boyutunda olan bu iPhone modeli birkaç ay öncesine kadar sadece bir söylentiden ibaretti. Şimdi ise model hakkında bazı görüntüler internette dolaşıyor. iPhone 5 SE modelinin, geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen iPhone5C'nin yerini alması bekleniyor. Fakat yeni çıkacak olan bu söz konusu modelin iPhone 6 ile ortak noktaları olması da bekleniyor. Sızıntılara göre iPhone 5SE; Live Photos destekli 8 megapiksel arka, 1.2 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Cihazda Apple Pay için NFC desteği ve Apple A8 işlemci bulunacak. iPhone 5 SE hakkındaki bir başka dikkat çeken iddia ise cihazın Touch ID'ye sahip olacağı ve 1 GB RAM ile raflardaki yerini alacağı yönünde oldu. Ayrıca cihazda Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth 4.2 bağlantısı da bulunması da beklentiler arasında.

Tasarımsal açıdan iPhone 6'yı andırdığı basına sızan fotoğrafla rahatlıkla anlaşılan iPhone 5SE, boyut olarak iPhone 5 ile aynı olacak gibi gözüküyor. 4 inç ekran boyutuna sahip olan bu modelin, 500 ile 550 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor ve söz konusu cihazın Türkiye'de satış fiyatı hakkında netleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Merakla beklenen iPhone 5 SE modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belirlenmiş değil fakat iPhone 5 Se ne zaman tanıtılacak sorusunun cevabı belli oldu. Basında yer alan bilgilere göre iPhone 5 SE tanıtım tarihi 18 Mart 2016'da olacak.

İPHONE 5SE TANITIM VE ÇIKIŞ TARİHİ

Apple'ın önümüzdeki ay gerçekleşecek etkinliği için geri sayım başladı. Etkinlik tarihi üzerindeki sır perdesi geçtiğimiz günlerde kalkmış ve model tanıtımının 18 Mart 2016 tarihi olduğu belirlenmişti. Bugün itibarıyla etkinliğe tam bir ay kaldı ve elimizde yeni modele dair bir miktar sızıntı görselden başka pek bir şey yok. Buna rağmen, cihaz hakkında neredeyse emin olunan iki nokta bulunuyor. Bunlardan ilki yeni iPhone'un 4 inç ekran boyutuna sahip olacağı. Bir diğeri ise yeni modelin iPhone 6 tasarım çizgisini yansıtacağı. Bu iki iddianın da gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünebiliriz ancak iPhone 6 tasarımı ile şekillendirilecek bir modelin neden iPhone 5SE olarak adlandırıldığına dair üretici Apple firması tarafından yapılmış herhangi bir açıklama yok. iPhone 5SE ne zaman tanıtılacak diye merak edenlerin sayısı da her gün artıyor. Basında yer alan bilgilere modelin tanıtımı 21 Mart'ta düzenlenecek olan etkinlikte gerçekleştirilecek.

Haber Ara